Videokonsultation

Vi indfører som en midlertidig løsning videokonsultationer fra mandag d. 16/3 for at øge vores aktuelle tilgængelighed.

Via "Mit Helbred" app'en eller via Selvbetjeningen kan du booke en videokonsultation på samme måde som en almindelig tid - du vælger blot "videokonsultation" under konsultationstype. Når du bestiller en videokonsultation, er det vigtigt, at du opdaterer dit telefonnummer.

Vi bruger et program, der hedder "Zoom", som kan downloades gratis til smartphones. Det er vigtigt, at du henter appen "ZOOM Cloud Meetings" i god tid, inden din konsultation starter.

Når du bestiller en tid online i vores system, vil du, umiddelbart inden lægen er klar til konsultationen, modtage en SMS fra "Klinik SMS" med et link/adresse (URL) til konsultationen. Vælg "join with video". Nede i venstre hjørne er der symboler, der symboliserer en mikrofon samt et videokamera. Når konsultationen starter, skal du sikre dig, at der ikke er streg over videokameraet (hvis der er det, skal du blot klikke på ikonet), og du skal sikre dig, at mikrofonen ikke er på "mute".

Hvis der af tekniske årsager ikke kommer forbindelse, vil vi forsøge at ringe til dig telefonisk i samme tidsrum.

Konsultationsformen er tidsbegrænset til 10 min.

Vi vil gerne understrege, at det er en midlertidig løsning, og at vi forsøger dette for at øge vores tilgængelighed, så hvis der er problemer, beder vi om forståelse.

Det er vigtigt, at du sidder i et rum alene, således tillader vi ikke videokonsultationer fra offentligt rum.

Ved accept af videokonsultationen accepterer du samtidig de datasikkerhedsvilkår denne konsultationstype indebærer.