2.og 3. graviditetsundersøgelse (henholdsvis graviditetsuge 25 og 32)

Varetages af en læge ved en konsultation. Her skal du møde fysisk op, og lave en midtstråle urin (det første urin lades i toilettet og herefter fanges en del af strålen i det sterile bæger fra urinprøve pakken). Man vil opdatere din vandrejournal + og du skal kende din aktuelle vægt.

Du skal sikre dig, at dit mobilnummer i vores system er korrekt. (Gøres via selvbetjeningsmodulet på hjemmesiden under ”mine stamdata ”, eller via appen Mit helbred under ”Mine oplysninger”)

Vi forudsætter, at du ikke har de mindste symptomer, som kunne være foreneligt med coronainfektion (symptomer fra øvre luftveje som ondt i halsen, hoste, muskel/ledsmerter eller feber).

Vi vil bede dig møde op foran klinikkens opgang punktligt. Konsultationen vil være kortvarig og have fokus på at måle livmoderens størrelse, høre hjertelyd hos barnet, måle blodtryk og undersøge urinprøven. Vi tilsigter at gøre konsultationen kort, og har her primært fokus på at indsamle data. Dette igen for at minimere risikoen for smitte, selvom hverken du eller vores behandler har symptomer. Der er mulighed for opfølgning ved en videokonsultation. Her vil der nemlig være god tid til svar på diverse spørgsmål, som du måtte have på hjerte, og ingen risiko for smitte. Vi ser os nødsaget til at tage disse forholdsregler, for at minimere risikoen for coronasmitte, og håber på forståelse for dette lidt omstændelige system.